Logitech Rally -videoneuvottelujärjestelmä

2190.00 

Logitech Rally on laadukas All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin suuressa neuvottelutilassa:

  1. 4K-kamera
  2. Kaiutin
  3. Mikrofoni pöydälle

 

Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.

Lisätietoa

Logitech Rally on laadukas All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin suuressa neuvottelutilassa:

  • 4K-kamera (suunta säädettävissä pöydällä pidettävästä kaukosäätimestä)
  • Kaiutin (saatavilla useampia kappaleita)
  • Mikrofoni pöydälle (saatavilla jopa 7 kpl lisää)

 

Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.

Helppokäyttöisyys:
Käyttöä helpottamaan on suunniteltu pöydälle sijoitettava kosketusnäytöllinen toimintokeskus Logitech Tap Controller, jolla pystyy hallitsemaan kokouksia ja liittymään niihin helpolla yhden painikkeen painalluksella. Katso video Tap Controllerin helppokäyttöisyydestä tästä!

RightSense-teknologia:

RightSight: hyödyntää tekoälyä, ihmisten tunnistusta sekä moottoroitua panorointia, kallistusta ja zoomausta. Näin se mukautuu kokousten muuttuviin tilanteisiin, liikuttaa kameraa automaattisesti ja säätää zoomia niin, että kaikki mahtuvat mukaan pitäen osallistujat kuvan keskipisteessä.

RightLight: Älykäs videokuvan asetusten säätö auttaa kaikkia näyttämään hyvältä kuvassa valaistusolosuhteista huolimatta.

RightSound: kehittyneet ääniominaisuudet optimoivat ihmisäänen ja parantavat keskustelun selkeyttä.

Plug and Play -asennus:
Logitechista menee tietokoneeseen kiinni HDMI- ja USB-johto; se asentaa itse itsensä ja sen jälkeen käytössä ovat laadukkaat kamera, kaiutin ja pöydällä oleva mikrofoni (+ pöydällä oleva kaukosäädinyksikkö erikseen järjestelmän hallintaa auttamaan, mm. kameran suunnan säätö, kaiuttimen äänenvoimakkuus, bluetoothin päällelaitto, äänenvoimakkuus, vaimennus jne.).

Järjestelmä toimii myös konferenssipuhelimena (eli mikrofoni + kaiutin käytössä); bluetoothilla muodostetaan yhteys puhelimen ja järjestelmän välillä.
Mikrofonin päällä on kätevä nappi, jolla sen saa mutelle, jolloin valon väri muuttuu vihreästä punaiseksi (eli puhe ei kuulu vastapuolelle) ja taas vihreäksi kun painaa uudelleen.

Järjestelmän asennus useammissa tapauksissa:

  • Kamera näytön päällä/alla
  • Kaiutin näytön päällä/alla
  • Yksi johto tulee näytön taakse kiinnitetystä ”näyttö-hubista” pöydän alle kiinnitettyyn toiseen ”pöytä-hubiin” (ei siis muita johtoja jos pöydässä on sähköpistokkeita kaivossa, tarvitaan 1 kpl)
  • Pöydän alla olevasta ”pöytä-hubista” tulee mikrofoni pöydälle ja HDMI- sekä USB-johdot käyttäjälle tietokonettaan varten

 

Kokonaisuuteen kuuluu nuo kaikki mainitut + tälle setille lisävarusteena tarkoitetut Logitech-seinäkiinnikkeet kameralle ja kaiuttimelle.

Olitpa sitten kokouksessa, johtokunnan huoneessa tai koulutustilassa, voit säästää jopa 10 minuuttia aikaa aloituksessa ja videoyhteyksien avaamisessa etäosallistujille. Logitech Rally -videoneuvottelujärjestelmä saavuttaa korkeimmat vaatimukset videoneuvottelujen ja yhteistyön osalta ajasta ja paikasta riippumatta.

Järjestelmään on saatavilla eri rahoitusvaihtoehtoja ja käyttöä tukevia lisävarusteita.

Laitteisto turvallisesti toimitettuna perille asti.
Tarpeen mukaisesti paketissaan tai valmiiksi koottuna.

Laitteiston esiasennus, tarvittavat verkko-, toiminto- ja ohjelmistoasennukset sekä laitteiston käyttökoulutus.

Jatkuva ylläpito, tulostustarvikkeet, varaosat ja mekaaninen huoltotyö.

Saatat pitää myös näistä tuotteista

Ota yhteyttä